The Belden Brick Company: een samenwerking gebaseerd op kwaliteit en vertrouwen

10 okt 2024

Bij Stafier geloven we dat langdurige samenwerkingen ontstaan uit wederzijds vertrouwen, gedeelde waarden en het consequent leveren van hoogwaardige producten. Deze filosofie komt duidelijk naar voren in onze decennialange relatie met The Belden Brick Company, een toonaangevende fabrikant van bakstenen in de Verenigde Staten. We spraken met Bob Belden, CEO en VP Operations bij Belden Brick over onze samenwerking.

Een langdurig partnerschap

The Belden Brick Company is al meer dan drie decennia een gewaardeerde klant van Stafier. “We werken al samen met Stafier sinds 1992”, herinnert Bob zich. De eerste kennismaking werd mogelijk gemaakt door C.A. McInerney, een Amerikaanse vertegenwoordiger in de maakindustrie. Deze introductie vormde de basis voor wat nu een sterk en betrouwbaar zakelijk partnerschap is geworden.

Specifieke behoeften vervuld met kwaliteitsoplossingen

Belden Brick bestelt voornamelijk droogplaten bij Stafier, die worden gebruikt om bakstenen op te plaatsen tijdens het droogproces. Deze droogplaten zijn essentieel voor hun productieproces en Bob benadrukt de constante kwaliteit die geleverd wordt. “Stafier levert altijd hoogwaardige droogplaten en voorzien altijd in onze behoeften”, zegt hij, waarbij hij het belang van betrouwbaarheid in hun dagelijkse samenwerking onderstreept.

Het waren echter niet alleen de standaardproducten die indruk maakten op Belden Brick. Toen het bedrijf behoefte had aan een duurzamere oplossing, zocht Stafier naar een passende oplossing. “Toen we op zoek waren naar een droogplaat die langer meeging, boden ze ons een roestvrijstalen versie aan”, legt Bob uit. Deze oplossing voldeed niet alleen aan hun eisen, maar overtrof ook hun verwachtingen, waardoor Belden Brick volledig overstapte op de roestvrijstalen droogplaten.

Vertrouwen, innovatie en concurrerende prijzen

Bob prijst Stafiers vermogen om te innoveren als één van de belangrijkste redenen voor de voortzetting van de samenwerking. “Stafier is betrouwbaar en hanteert concurrerende prijzen”, zegt hij. In een industrie waar kostenbesparing en duurzaamheid van groot belang zijn, bieden de producten van Stafier uitstekende waarde. Deze combinatie van kwaliteit en scherpe prijzen is slechts één van de redenen waarom de samenwerking door de jaren heen zo succesvol is gebleken.

Naast de producten zelf, waardeert Bob het snelle schakelen van de organisatie. “De medewerkers van Stafier zijn altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden en problemen op te lossen”, zegt hij, waarbij hij het belang van een open en transparante communicatie in onze samenwerking benadrukt.

Een toewijding aan excellentie

Een belangrijk moment dat de samenwerking tussen Stafier en Belden Brick verstevigde, was Bobs bezoek aan de productieafdeling van Stafier. “We kregen een rondleiding en zagen de mogelijkheden van Stafier en de investeringen die zij gedaan hebben in geavanceerde technologieën”, herinnert hij zich. Het met eigen ogen zien van de geavanceerde productieprocessen gaf Bob vertrouwen in onze capaciteit om innovatieve oplossingen te blijven leveren die voldoen aan de veranderende behoeften van hun bedrijf.

Blik op de toekomst

Terwijl The Belden Brick Company zich blijft ontwikkelen, blijft Stafier een vertrouwde partner die klaarstaat om kwaliteitsproducten en -oplossingen te bieden. Bob’s ervaringen van de afgelopen dertig jaar benadrukken de kernwaarden die Stafier definieert: kwaliteit, betrouwbaarheid en een toewijding aan het vervullen van klantbehoeften.

“We werken al zo lang samen met Stafier omdat ze consequent kwaliteitsproducten leveren”, zegt Bob, terugblikkend op hun samenwerking. Bij Stafier zijn we trots dat we bedrijven zoals The Belden Brick Company ondersteunen, en we kijken uit naar nog vele jaren van samenwerking.

Terug naar overzicht